ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ

Site Map | Βοήθεια

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2012-13

Οι δηλώσεις μαθημάτων όλων των φοιτητών του Τμήματος Φυσικής για το εαρινό εξάμηνο 2012-13 γίνουν μόνο ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος StudentWeb από την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.

Προσοχή, δε θα δοθεί καμία παράταση δηλώσεων εκτός της παραπάνω περιόδου. Οι φοιτητές που δεν κάνουν ηλεκτρονικές δηλώσεις θα θεωρηθούν ως μη εγγεγραμμένοι φοιτητές στο Τμήμα Φυσικής για το τρέχον εξάμηνο και κατά συνέπεια δεν έχουν δικαίωμα εξέτασης στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου 2013 και δεν μπορούν να πάρουν συγγράμματα.

Μερικές πρακτικές πληροφορίες για την δήλωσή σας ακολουθούν:

  • Κάνετε τη δήλωσή σας το συντομότερο δυνατόν. Μην την αφήνετε για την τελευταία ημέρα οπότε το υπολογιστικό σύστημα είναι συνήθως υπερφορτωμένο.
  • Μπορείτε να αλλάζετε την δήλωσή σας μέχρι και την τελευταία ημέρα.
  • Αφού επιλέξετε τα μαθήματα που επιθυμείτε και αποστείλετε τη δήλωσή σας, αποσυνδεθείτε από το σύστημα. Στη συνέχεια συνδεθείτε και πάλι και επιβεβαιώστε, ελέγχοντας τις παλαιές δηλώσεις, ότι η δήλωσή σας έχει καταγραφεί.
  • Εκτυπώστε την δήλωσή σας για να έχετε ένα αντίγραφο για το αρχείο σας.
  • Αν παρατηρήσετε ότι δεν μπορείτε να δηλώσετε ένα μάθημα που επιθυμείτε ή το StudentWeb σας υποχρεώνει να δηλώσετε μάθημα που δεν επιθυμείτε, δείτε τους κανόνες επιλογής μαθημάτων (σελίδα 4 και 5 του Οδηγού Προπτυχιακών Σπουδών).

Παρατήρηση: Η επιλογή συγγραμμάτων στο σύστημα Εύδοξος θα γίνει αργότερα, σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν από το Υπουργείο και θα ανακοινωθούν.

Αν παρά τα παραπάνω αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή έχετε κάποια ερώτηση επικοινωνήστε πριν τις 11 Μαρτίου 2013 με την Γραμματεία Προπτυχιακών Σπουδών προσωπικά ή τηλεφωνικά (2810-394003), ή μέσω e-mail στο kandida@physics.uoc.gr.


© 2003 - 2013 Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Φυσικής webmaster@physics.uoc.gr